Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
To forum można znaleźć napewno w googlach, ale mam prośbe do udzielających się userów.
Czy ktoś mógłby reklamować forum np. w grze?
Ja sam robiłem to prawie codziennie ale teraz jestem zasypany obowiązkami.
Jeżeli macie pomysły na reklame w sieci, grze lub jeszcze gdzieś to piszcie tutaj.
Pamiętajcie również, że wszelka pomoc będzie wynagrodzana, jak i ściąganie nowych userów się przyda
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Mnichu a propos reklamy może chciałbyś zobaczyć banner reklamujący forum
Eh kurde nie wyrobiłem się pytałeś czy zrobię go jeszcze dziś zabrakło mi 10min
Oke tylko proszę bez większej krytyki robiłem go szybko więc może wydawać się trochę nieudany. Jak coś to piszcie czy skrócić czy zmienić kolor lub jak waszym zdaniem powinien on wyglądać
Minęło sporo czasu a rejestruje się mało osób...mam dla każdego zadanie z nagrodą
Kto ściągnie najwięcej osób w przeciągu tygodnia, dostanie rangę VIP'a na cały miesiąc lub dłużej.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum