Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Zapewne każdy z was w dzieciństwie oglądał to wspaniałe anime. Niektórym to tak się spodobało, że aż do dziś miło wraca do tych lat (np. ja :)). Co o sądzicie o fenomenie Dragon Ball? Znacie jakieś ciekawe momenty/filmiki/zdjęcia/strony o DB? Piszcie!
A ja się przyznam, że nigdy tego nie oglądałem. Jakoś gdy to leciało w TV to akurat nie miałem tego programu Teraz to nawet nie chcę lub poprostu nie mam czasu na oglądanie DB.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Znałem tą stronę, ale jak dla mnie to ona zaczęła połykać swój własny ogon - za dużo tam jest tematów nijak mających się do uniwersum Dragon Ball'a. Ale cóż, przy takiej liczbie użytkowników to ja się nie dziwię... xD Mimo wszystko - godna polecenia.
Mnich napisał/a:
Teraz to nawet nie chcę lub poprostu nie mam czasu na oglądanie DB.
Fakt, ciężko byś miał znaleźć wystarczająco dużo czasu, aby obejrzeć wszystkie odcinki DB. 419 (dobrze obliczyłem? xD) odcinków (każdy po około 20 min) + jeszcze do tego filmy kinowe = łącznie musiałbyś poświęcić na to z ~150 h bez przerwy :)
Nikt się nie interesuje DB... -.- To może ja coś dodam :) Taki malutki test z całego uniwersum Dragon Ball - niedokończony, na niektóre pytania nawet sam nie znam odpowiedzi, ale niektóre są całkiem niezłe ^^ Sprawdźcie się:
Czy Vegeta po osiągnięciu SSJ4 ma na stałe ogon?
Ile razy wzywany był ziemski smok w całym DB/Z/GT? I jakie życzenia były mu składane?
A nameczański?
Ile lat ma Songo, gdy urodził mu się Gohan?
A gdy Goten?
Ile lat ma Songo, gdy pierwszy raz spotyka się z Bulmą?
Z jakiej świątyni przybywa Krillan?
Jak nazywają się dwaj słudzy Pilafa?
Jak nazywa się miasto, w którym mieszka Bulma?
Wymień generałów i pułkowników Czerwonej Wstęgi.
To tyle na stan obecny. Jakbyście mieli coś ciekawego to dodajcie, sam też z chęcią bym rozwiązał coś takiego :)
To były "fale Bulsa" czy coś w ten deseń, ale to nie o to chodzi. Ogon przy Vegecie SSJ4 to dla mnie jedno z nieścisłości DBGT - w jednym ujęciu ma, a w innym nie ma o_O Skoro ogon był wymagany do osiągnięcia tego poziomu to powinien mieć go już na stałe, a nie po prostu ot tak znika po przejściu na stan normal. Trochę to dziwne...
MefistofeleS napisał/a:
Sick_ImagI napisał/a:
Z jakiej świątyni przybywa Krillan?
Nie wiem dokładnie ale jak dobrze pamiętam to będzie świątynia "Tallin" chyba tak się to pisze (wiadomo o co kaman)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum