Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No to dobry pomysł żeby można było to wyłączyć nie to żeby mi się coś nie podobało ale często słucham innej muzyki i wszystko się miesza powinna być opcja wyłącz i włącz muzykę czy coś w tym stylu
Jeżeli bym coś takiego zrobił...to gdy ktoś włączy forum, muzyka by się nie załączyła.
A czasem ktoś nawet nie zauważy odtwarzacza i nie przesłucha utworu.
Moim zdaniem jeżeli nie chcecie słuchać to wyciszajcie swoje odbiorniki...forum musi mieć muzykę.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
To zrób takie coś że muza będzie się ładować automatycznie ale gdzieś będzie możliwość wyłączania i włączania muzyczki na forum muzyka jest fajna i miło jej się słucha ale często słucha się innego odtwarzacza włącza się stronę i wychodzą "krzaki"
Sael chodzi o to że obecnie jest tak że muzyka ładuję się automatycznie i nie ma możliwości żeby ją wyłączyć np: jakbyś chciał sobie posłuchać muzy z WinAmpa, powinna być opcja żeby włączać i wyłączać muzykę kiedy tylko się chce. Widziałem już kilka stronek gdzie ładuje się automatycznie muzyka ale jest na widoku coś w rodzaju "pstryczka" wyłączającego i przydało by się coś takiego na tej stronie muzyka umila życie ale trzeba sobie ją urozmaicać
Thx za wrzutę tutaj pobiorę sobie z YouTube kawałek jest naprawdę świetny Mnichu mógłby go wrzucić w odtwarzacz na stronie bo przyjemnie się tego słucha
Odtwarzacz to fajna sprawa, ale trochę dołuje to autoodtwarzanie :P Przykładowo uruchamiam sobie WMP z moją ulubioną muzą i załączam tą stronkę. I co się dzieje? Dwa źródła dźwięku, do tego trzeba ten drugi cały czas wyłączać -.-
Mnichu i Twoje obawy - jeśli ktoś podczas przeglądania forum nie zauważy odtwarzacza to na 99% nie będzie zainteresowany dłuższym pobytem tutaj. Zastanów się - warto wkurzać stałych bywalców forum?
Odtwarzacz to fajna sprawa, ale trochę dołuje to autoodtwarzanie :P
Zgadzam się, jak dla mnie możesz całkowicie usunąć muzykę. Myślę, że forum na tym nie ucierpi a odtwarzacz naprawdę przeszkadza gdy ma się włączonego winampa :P Mnichu forum jest świetne nawet bez tego odtwarzacza na górze :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum