Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-23, 00:49
Podstawowe "adrenalinowe kombosy" (fajnie jest tłumaczyć z angielskiego na polski, ale i tak spolszczony UT3 jest dużo bardziej anormalny - chodzi o samo spolszczenie np.deck = kładka, juz predzej pokład, ale ja tego nie robiłem xD) to są tylko cztery:
-buster
-speed
-invisibility
-berserk
Opisane powyżej
Można to sprawdzić ale z ciekawości na w większości serverów występują 4 podstawowe które już zostały wymienione i najlepiej nauczyć się jak najlepiej tych używać
Fairo tak już się utarło że spolszczenie w grach nie bardzo wychodzi mało jest gier z dobrym tłumaczeniem wystarczy przytoczyć tu przykład gry "Far Cry" normalnie po polsku nie dało się grać bo teksty przeciwników cię tak rozśmieszały że nie mogłeś się skupić na grze
Organizacja: Axon Research Corporation
Wysłany: 2010-04-22, 18:56
MefistofeleS napisał/a:
Fairo tak już się utarło że spolszczenie w grach nie bardzo wychodzi mało jest gier z dobrym tłumaczeniem wystarczy przytoczyć tu przykład gry "Far Cry" normalnie po polsku nie dało się grać bo teksty przeciwników cię tak rozśmieszały że nie mogłeś się skupić na grze
Mnie tam nic nie rozśmieszało.
Wie może ktoś skąd można ściągnąć dobre mutatory?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum