Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Tak ! Dobrze się prezentujesz z tym Utkiem w ręku - postawa godna do naśladowania
BuahahahG! Nie wiem czemu wtedy wziąłem do rąk tego UTka... Może żeby się pochwalić swoją drugą oryginalną gierką jaką kupiłem w życiu? xD Nie wiem, czy to jest postawa godna naśladowania :P
MefistofeleS napisał/a:
No a w tle stanowisko pracy Sicka podczas treningów
To akurat prawda xD. Ale - teraz czekam na fotki innych, a co! Teraz wasza kolej :P
Andrea, skoro założyłaś temat, to może pokazałabyś nam swoje zdjęcie? Bo jeśli wyglądasz tak jak na awatarze, to jestem naprawdę pod wrażeniem
Mnich, nie wiedzieć czemu, przypomina mi GTA: San Andreas. Very cool. Nie poznałbym Cię na ulicy. Aha, i nie gól wąsa, zapuść brodę i będzie gitara, bo sam zapuszczam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum