Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Ojciec Chrzestny, Droga do zatracenia, Nietykalni, Gwiezdne Wojny, Gang Olsena, Prawo Bronxu, Batman : Begins, Dark Knight, Piraci z Karaibów...jak to się mówi itp itd
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Cobra/Kobra, Over The Top/Ponad szczytem, Terminator 1-2-3, John Rambo I-II-III-IV, Prison Break/Skazany na Śmierć 1-2 (trzeci i czwarty sezon jest już taki sobie).
jak dla mnie Quentin Jerome Tarantino kręci fenomenalne filmy 1994: Pulp Fiction to jest chyba mistrzostwo świata jeszcze nie widziałem filmu który by był lepszy
No więc... "Titanic", "Sierociniec", "Inni", "Batman" [ten nowy ;p], wszystkie części HP [pomijając "... Zakon Feniksa", bo reżyser nawalił ;/, Yates], "Juno", "Piraci z Karaibów" [wszystkie części xd], "Just Dance: Tylko Taniec", "Step Up: Taniec zmysłów", "Step Up: The Streets" itd. xd
No co? Dziewczyną jestem xd .`
Najgorsze, że Heath już nie powtórzy swojego sukcesu.
Dwie-Twarze też nieźle wypadł ale twórcy nie potrzebnie go uśmiercili.
Batman to oczywiście Batman...lepszy od starego i kto wie, może lepszy od tych co dopiero będą powstawać
Batman to klasyka sama w sobie mi oczywiście najlepiej się podoba 2 cześć oczywiści wszystkie są świetne ale 2 lubię najbardziej
A co do Jokera to Heath był świetny ale tylko troszkę lepszy od Jacka Nicholsona nie zapominajmy że Jack N. to już aktorska legenda zagrał w wielu filmach z różnych dziedzin osobiście bardzo lubię tego aktora myślę że w obecnych czasach zagrał by tak samo Jokera jak Heath ale tego raczej się nie dowiemy
A co do Titanica to było kilka wersji tego filmu ale ostatnia bije wszystkie inne na głowy szkoda tylko że głównej roli męskiej nie zagrał ktoś inny jak dla mnie Leonardo D.nie bardzo pasował do tej roli
Temat drążony na wielu forach. Mogę podać nick do filmweb'a. Tam mam mnóstwo ocenionych filmów itp.
Do najlepszych zaliczam:
Crank, Batman, Batman: TDK, Efekt Motyla (Genialne zakończenie), Jestem legendą (Kapitalna rola W. Smitha), Milczenie owiec (a jeszcze nie oglądałem pozostałych filmów z "Hannibalem" ), Gang Olsena , Death Proof, Kill Bill (ale tylko vol. 1), Silent Hill (Najlepsza ekranizacja na podst. gry video), Kłamca kłamca, Życie na Fali (Najlepszy serial w historii) - no dużo tego a teraz jak będę oglądał "Wściekłę psy" czy "Pulp Fiction"... uuu
//edit:
Zaczyna mi się przypominać
Forrest Gump, K-Pax, Zielona Mila, Kiler, Coś, RoboCop (od małego), Matrix (cała "1" i końcówka "3" + genialny H.Weaving). Oj, masakra... Dopisze coś potem
Zmierzch...nie widziałem lecz wiem dlaczego wszystkie dziewczyny go tak uwielbiają.
Gra tam jakiś laluś...i uważam że Heath Ledger z makijażem jest 100 razy lepszy niż ten kolo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum