Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
To wy macie czas na telewizje ?:o a co do filmu to oglądałem jakiś tydzień temu:> całkiem sympatyczny, ale Andrea czy ty w pełni możesz oglądać ten film?xD Spełniasz wymagania wiekowe? :PP
To wy macie czas na telewizje ?:o a co do filmu to oglądałem jakiś tydzień temu:> całkiem sympatyczny, ale Andrea czy ty w pełni możesz oglądać ten film?xD Spełniasz wymagania wiekowe? :PP
Ja mam xdd. Lanc, jak możesz! Ja to nie Ty i nie oglądam scen erotycznych ;pp. Akurat w tym czasie byłam na balkonie xpp.
wczoraj byl zaje** (czyt. godny polecenia) film na TVP 1 bodajrze pt. "Zamach w Wilczym Szancu".. cos w sam raz dla mnie Hitler, Waffen SS i takie tam sprawy wojenne z Niemcami
dla zainteresowanych - polecam, idealny
wczoraj byl zaje** (czyt. godny polecenia) film na TVP 1 bodajrze pt. "Zamach w Wilczym Szancu".. cos w sam raz dla mnie Hitler, Waffen SS i takie tam sprawy wojenne z Niemcami
dla zainteresowanych - polecam, idealny
Polecam film Wróg u bram, który będzie emitowany w najbliższym czasie bodajże przez Polsat.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum