Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
W UT 2004 mam do dyspozycji kilka fajnych trybów rozgrywki:
Assault, Onslaught, Bombing Run, Capture The Flag, Deathmatch, Team Deathmatch, Last Man Standing, Double Domination, Invasion, Mutant.
Moim zdaniem najlepszym trybem jest zdecydowanie Deathmatch można wykazać się umiejętnościami w pojedynkę ale jeśli chodzi rozgrywke drużynową to tu nie mam wątpliwości Onslaught według mnie jest najlepszy w tej kategorii.
Zgadzam się z Tobą. Jednak jezeli chodzi o rozgrywkę drużynową to narazie rządzi Assault, który w internecie i tak nie jest popularny dlatego oddaje miejsce Onslaughtowi
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
A ja myślę, że tylko Deathmatch, bo to jest sieczka, a nie jakieś tam pieprzenie, można przy okazji polepszyć refleks i celność, w inne tryby rzadko lub wcale nie gram
Bardi to chyba błąd bo w klanie trzeba się rozwijać we wszystkich trybach rozgrywki bo raczej w Deathmatcha podczas pojedynku pomiędzy klanami się nie gra tylko w tryby drużynowe chyba że się mylę
Obydwaj się mylicie hehe Jeżeli dochodzi do spotkań między klanowych to na takich trybach jak:
-TAM
-Team Deathmatch
-iCTF
-Freon
Chyba najczęściej grane tryby dzięki którym wyrabia się "zgranie" w klanie.
Lol mając na myśli deathmatche chciałem powiedzieć, że bardziej strzelanki drużynowe.
Własnie takie jak TAM lub TDM. A co do Onslaughta to się nie myle mój drogi...
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Ja też go lubie tyle że dla klanów nie opłaca się w to grać.
Nie zdobywają tam żadnych umiejętności.
Może nie tyle nie rozwijanie się, co raczej mniej zbilansowana rozgrywka pod kątem piechoty - przecież w ONS są pojazdy, a z nimi się inaczej gra niż z ludźmi. A poza tym w ONS można rozwinąć zgranie w teamie - co też bez znaczenia nie jest. Mogę się założyć, że co poniektóre klany grywają sobie czasem w Onslaught właśnie.
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-22, 23:58
Sicku chyba wymieniłeś wszystkie podstawowe tryby w UT2004 (Last Men Standing i Mutant to takie oryginalne przeróbki DM, ale i tak chodzi o to samo - zabijaj, ale nie daj sie zabić :))
Dla mnie najlepszym trybem jest CTF, bądź Bombing Run, uciekanie z flaga/piłką przed zgrają rozwścieczonych graczy (bądź botów, jak w moim przypadku) - bezcenne xD
Sicku chyba wymieniłeś wszystkie podstawowe tryby w UT2004 (Last Men Standing i Mutant to takie oryginalne przeróbki DM, ale i tak chodzi o to samo - zabijaj, ale nie daj sie zabić :))
Nie... Zapomniałem jeszcze o Invasion :) A to też ciekawy tryb, z tym, że po kilku rundach może się znudzić xD.
Fairo napisał/a:
Dla mnie najlepszym trybem jest CTF, bądź Bombing Run, uciekanie z flaga/piłką przed zgrają rozwścieczonych graczy (bądź botów, jak w moim przypadku) - bezcenne xD
Zwłaszcza jak jeszcze nie można strzelać jak to jest w BR. Wpadasz na grupkę, powiedzmy, 5 gości z Flack'iem mając dopałkę "speed" - to dopiero są emocje! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum