Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
To był fajny przedsmak tego ca miało być w UT 2004 i moim zdaniem wypadło świetnie bo po zagraniu w UT 2003 nie mogłem się doczekać UT 2004
Wiem trochę to zakręcone ale chyba wiadomo o co chodzi
Wiadomo, wiadomo...UT2k3 to przez wielu uznawana za najgorszą część. Widzę jednak, że każdy ma inne zdania. Ja zgadzam się z Wami. UT2003 to dobry początek UT2004
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Dla mnie to była rewelka to jest tak jakby ktoś mnie głodził przez kilka dni a później pokazał mi wypasionego kebaba na frytkach i dał tylko go powąchać zagrałem w UT 03 i nabrałem apetytu na więcej
Świetny początek serii jak ktoś myśli inaczej to się nie zna na klasyce bo przecież ta gra przeszła już do historii a przeze mnie jest uznana jako gra kultowa nigdy nie przestane w nią grać
Dobry wstęp do UT2k4? Niekoniecznie. Mimo swojego całego uproszczenia (brak pojazdów, trybu AS, mała liczba map) gra posiada swój klimat, nieznacznie, ale jednak trochę odmienny od tego z UT2004. Rozgrywka też się różni od następnej części - jest jakby... prościej i przyjemniej. Ciepło wspominam tą część serii, choć wątpliwe jest, żebym do niej wrócił (w końcu 2k4 to ideał ).
Małe pytanko potwierdzające czy w ogóle graliście w UT2k3 (było też takie w UZ xD) - jak nazywają się ostatnie dwie mapy, na którym walczymy z Malcolmem i jego team'em? Pierwsza osoba niech odpowie na jedno, a druga na drugie pytanie :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum