Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
@MefistofeleS - boli jak chu... ale cóż zrobić :/ A co do DB to prawda, mam wszystkie odcinki jak i filmy kinowe na płytach oraz jeszcze tysiące tapet i filmików :) To już nie fa... fani... fano... no wiecie co, tylko fanatyzm xD pozdrawiam wszystkich fanów Dragon Ball'a :D
Organizacja: Terran Colonial Authority
Wysłany: 2009-03-04, 18:47
siema!
wreszcie sie udalo
mialem problemy z zarejestrowaniem.. cholerny numer gg
poznalem was przez mefistoteles'a na moim ulubionym serverze grajac ut'04
jak by co, to sie nie dziwcie, nie potrafie pisac po polsku.. lepiej mi idze po angelsku lub niemiecku
moze sie raz wszyscy na tym serverze spotkamy
digiex.net
No to chyba o Tobie Mefi mi opowiadał Miałeś kłopoty z rejestracją?
Miło mi Cię poznać i zapraszam do wspólnych rozmów. Jestem pewien że nie raz się spotkamy w grze.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Sam nie mam pojęcia o czym mówią te oznaczenia, ale to jest związane z postami itd.
Nercis... hmm z tego co pamiętam w grze nie było wzmianki o jakiejś organizacji związanej z tą rasą, ale wiem że specjalizowali się oni we wskrzeszaniu umarłych, szczególnie jeżeli w grę wchodzili najlepsi zawodnicy którzy zginęli poza areną a organizatorzy mogliby na nich zarobić
Edit.
No i właśnie teraz przypomniała mi się jedna taka organizacja. Korporacja Phayder, to właśnie oni wskrzeszali umarłych zawodników. To jest właśnie jedna z organizacji rasy Necris.
Cześć! Jestem Kasia i mam 12 lat. Mimo że jestem dziewczyną, interesują mnie strzelanki.
Unreal był jedną z pierwszych gier w które grałam. Niedawno dostałam Unreal Antologię i teraz przechodzę Unreal tournament i Unreal tournament 2004.
Niestety nie, ponieważ mój obecny komputer coś ostatnio odmawia posłuszeństwa jeżeli chodzi o gry z serii Unreal. Często wyskakuje mi BlueScreen i inne tego typu błędy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum