Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Witam! Nie mam UT, to mówie odrazu. Lubię gry przygodowe, strzelanki, ewentualnie bijatyki. Lubię grać w piłkę :P. I tyle. Nic dodać nic ująć, ew. pomnożyć.
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2008-09-25, 03:01
Witajcie reszta jestem nowy przybywa z odległego forum o podobnej tematyce
Kocham UT wszystkie części choć UT99 zawsze pozostanie dla mnie najpiękniejsze :)
Mnichu, czy Ty nie za bardzo spieszysz się z reklamowaniem forum? Ja tu robię wszystko by Ci pomóc i zrobię jeszcze więcej. Najpierw trzeba zbudować serwis, a wtedy będzie wszystkim łatwiej.
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2008-09-25, 15:11
Mnich napisał/a:
Dzięki xerxes Szkoda tylko że tak mało osób popiera moje starania.
Szczerze to nie wiem co wyjdzie z tego całego projektu. Wiem za to że ludzi kreatywnych trzeba wspierać. Początki są zawsze najtrudniejsze. Im więcej tutaj będzie ludzi tym atrakcyjniejsze będzie to miejsce.
Musisz Mnich zapamiętać jeszcze takie stare powiedzenie.
Sukces ma wielu ojców a porażka jest sierotą
Osobiście życzę Ci że żebyś urzeczywistnił swoje marzenie ( o ile marzeniem mogę to nazwać ) i żeby to forum kiedyś tętniło życiem.
Witam wszystkich , na wstępie dodam ,że grywam z kumplami w uta 04, i waśnie wczoraj graliśmy, i ktoś wszedł na meczyk jako obserwator bo tylko 4 sloty były wolne no i
ZAPROSIŁ MNIE NA TO FORUM, a więc jestem. :)))
Prawie codziennie stawiam serwer na jakieś 2 godzinki. Najczęściej w godzinach 21:00-23:00, bo wtedy mam czas na rozrywkę. Żona, praca, i praca dodatkowa (przerabianie, serwis psp i xboxów) odchodzą w niepamięć kiedy SYPIĄ SIĘ HEDY !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum