Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Sure grałem ! xD
1. Odpalałem go na sprzęcie własnym :P Właściwości:
Płyta główna: Gigabyte S-series GA-P35-S3G
Procesor: Intel core 2 quad Q6600 2.4GHz
RAM: Kingstone Hyperx 2gb
Karta graficzna: Gigabyte Geforce 9600 1024mb 256b
Karta dźwiękowa: Zintegrowana
Monitor: Samsung SyncMaster 2032
Klawiatura xD: Logitech Internet 350
Mysz :P: Logitech coś tam xD
Podkładka xD: A po co ! :P xD
2. Chodził płynnie na HIGH na VERY HIGH nie mogłem grać ponieważ tu jest potrzebna Vista i Diretx10, ustawiona rozdzielczość: 1024x768.
Gra jest świetna i śliczna polecam ją każdemu
No to mi też pójdzie bo dotychczas tego nie instalowałem bo nie miałem sprzętu ale teraz wymieniłem i jest trochę lepszy od tego co wymieniłeś więc powinno chodzić thx za odpis
Ja tutaj napiszę kilka gierek z konsoli bo jestem zagorzałym konsolowcem, moje ulubione to:
-UT2004 (PC)
-wszystkie Gothici (PC)
-Tekken 2, 3, 4, 5, Dark Resurrection (PS, PS2, PSP)
-Shadow of The Colossus (PS2) - nie słyszałem piękniejszej muzyki w żadnej innej grze
-Okami (PS2) miodzik
-Heroes 3,4,5 (PC)
-oczywiście saga Metal Gear Solid (PS,PS2,PSP)
-Final Fantasy VII, VIII, X, XII (PS,PS2)
-God Of War I i II (PS2) - brutalna giera!!
-Resident Evil 4 (PS2) ale też jest na PC
-MediEvil 1 i 2 (PS)
Crash Bandicoot 2, 3, Crash Team Racing, Crash Bash, Crash Twinsanity, Crash of The Titans (PS, PS2) - he he wychowałem sie na tych gierkach, chociaż co nowsza to gorsza :(
No to wystarczy tyle, te są wg mnie najlepsze na świecie
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2009-12-13, 04:23
Tekken 3 jest ok. Co ja się w niego nagrałem kiedyś
Ostatnio jak mam kilka chwil wolnych urządzałem sobie rundki w CS i CS C0.
Nigdy wcześniej nie grałem. spodobało mi się. Oczywiście za cienias ze mnie żeby grać z innymi graczami ale co tam może kiedyś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum