Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Chyba "SPMA" jak dla mnie może to dlatego że nie bardzo umiem jeździć tym czymś i kiepsko się z niego strzela
Nie ubliżaj mojemu ulubionemu pojazdowi :). Seryjnie, SPMA dla mnie po prostu wymiata, radocha z przepięknie rozwalonego gostka/pojazdu/Power Nodu jest wyśmienita. Zwłaszcza, że to pojazd stricte taktyczny - z wykorzystaniem SPMA nie ma żartów - to mocny pojazd, ale tylko gdy kierowca wiem, czym kieruje :). Manta też jest fajna i mimo słabego pancerza stanowi nie lada zagrożenie. W ogóle, każdy pojazd jest niebezpieczny, jeśli tylko umie się nimi posługiwać. A dla mnie SPMA i tak wymiata xD.
Sick ja nie chciałem nikogo obrazić po prostu jakoś mi tej pojazd nie leży od początku nie przypadł mi do gustu więc jak dla mnie nie tyle że jest zbędny ale jeden z gorszych w grze
Organizacja: Liandri Corporation
Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Przeradz Nowy
Wysłany: 2009-03-22, 23:31
Z 2004 nie mam ulubionego pojazdu, w ogóle nie lubię tych pojazdów... xD
Nie no żart, moim ulubionym pojazdem jest chyba Paladyn, te działo do atakowania na odległość, tarcza osłaniająca przed pociskami i fala uderzeniowa na wrogów znajdujących sie w pobliżu, mniodzio :):):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum