Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Tak, jeszcze Ty zostań prezydentem to tak będę spiepszał z tego kraju, że aż się będzie kurzyło za mną. Absurd będzie gonić absurd! :D
Srol... nihooyach-.-' dobrze by rządził xDDDDD.
Ja to bym został menelem-.-' o nic się nie musisz martwic... same plusy...(żart ofc^^)
A Ty Sicku nie napisałeś kim chciałbyś być...
Jak On zostanie prezydentem, to nam bieda grozi <lol2>.
Ale tak poważnie, to bardzo odpowiedzialne stanowisko i nie wiem czy byś się nadawał, jak na razie jesteś za młody ;pp.
Prezydent, pif paf (<-to nic związanego z tematem), ja bym nie chciał być niski, lol (bez obrazy dla obecnego prezydenta i turlających się beczek) Joke. Na poważnie to bym nie chciał zostać prezydentem. Za dużo spraw na głowie. Może kasa, może wyjazdy, no ale nie chciałbym.
Dlaczego?! *smutna mina* Co ja takiego złego powiedziałam, hę? Prostytutki też muszą żyć na tym świecie, xDD.
Cytat:
technikum bardziej sie oplaca ;)
Ale ja nie chce do technikum, xDD. Po pierwsze: nie mam tam ciekawych zawodów, przecież nie pójdę na elektryka. Po drugie: jestem zbyt zdolna i ambitna (ach, ta skromność) do technikum. Po trzecie: liceum jest trzy lata, a technikum aż cztery, a ja chce jak najszybciej wyjechać z tego zadupia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum