Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Moja kolei więc poproszę o screena z moim najwiekszym wynikiem w ut2004 w TAM'ie.
Haha głupi pomysł wiem ale jak komuś się będzie chciało to znajdzie xDDD albo będę podpowiadał :>
Own3d :D Eh to były czasy xD I Ping tak jeszcze nie przeszkadzał xPP hehe :D Zgadłeś więc zdajesz :> i btw nie chciałem Cie upokorzyć, chciałem zobaczyć czy komuś się będzie chciało tego szukać :> Ciebie nigdy bym nie upokorzył :P <3
Sick_ImagI napisał/a:
"Kocham was wszystkich, chłopacy :***" (c) Lanc (czy jakoś tak...)
To ja poproszę o takie zdjęcie, na którym takie śmieszne postacie - patyczaki w zabawny sposób przedstawiają znaczenie często używanych skrótów, takich jak gtfo, lmao, rofl and lol. Podpowiedź - ktoś z forum.unreal.pl ma to w swojej sygnaturze, tylko już nie pamiętam kto =D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum