Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
Szczęśliwego Nowego Roku użytkownikom Unreal Factory. Sama strona jak i forum okazały się słabe aby równać się np. z taką potęgą jak Unreal.pl
W każdym razie mam nadzieję, że w tym roku, roku 2010, uda mi się przekazać coś więcej na polskiej scenie unreal'a.
Teraz chciałbym podziękować osobom, które poświęciły min. 5 minut na zalogowanie, napisanie jednego posta itd. Tak niewiele cieszy administratora gdy zagląda w listę odwiedzających.
Dziękuje, moderatorom : Sael i Andrea, mimo że nie interesują się sagą Unreal, pilnowali ładu i porządku na forum.
Nie wiem co jeszcze dodać, muszę wracać na imprezę, więc napiszę jeszcze tylko, Wszystkiego Najlepszego w roku 2010
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Organizacja: Imperium Skaarj
Wysłany: 2010-01-02, 05:28
Mnich.
Cieszy mnie że dostrzegasz iż Factory nie wypadło najlepiej. Nie mniej mam nadzieję że masz świadomość że byłem za Twoim/Waszym projektem od początku. Może nie jestem nałogowcem jeśli chodzi o to forum ale zawsze wierzę i cenię ludzi z pasją. Bardzo się cieszę że poznałem ten "projekt" bardzo się cieszę że w pewnym stopniu jestem jego częścią.
Życzę Ci Mnich żeby Twoje marzenia się ziściły i żeby mi. Twoja/Wasza/Nasza Fabryka przeciągnęła więcej użytkowników i ożyła życiem prawdziwym.
Nie mogę się bardziej zaangażować w jej rozwój. Nie mogę. ;-|
Cieszy mnie że dostrzegasz iż Factory nie wypadło najlepiej. Nie mniej mam nadzieję że masz świadomość że byłem za Twoim/Waszym projektem od początku. Może nie jestem nałogowcem jeśli chodzi o to forum ale zawsze wierzę i cenię ludzi z pasją. Bardzo się cieszę że poznałem ten "projekt" bardzo się cieszę że w pewnym stopniu jestem jego częścią.
Życzę Ci Mnich żeby Twoje marzenia się ziściły i żeby mi. Twoja/Wasza/Nasza Fabryka przeciągnęła więcej użytkowników i ożyła życiem prawdziwym.
Nie mogę się bardziej zaangażować w jej rozwój. Nie mogę. ;-|
Pięknie napisane Dzięki Xerxes
Andrea napisał/a:
Właśnie! Masz jakieś plany jeśli chodzi o stronę?
Mam jeden plan, który musze zrealizować jak najszybciej aby nasza Nierealna Fabryka solidnie ruszyła z miejsca w 2010r.
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum