Forum w całości poświęcone serii gier Unreal i Unreal Tournament (UT, UT3, 2003, 2004, 2007). Unreal: Return to Na Pali, Unreal: II The Awakening, Unreal Championship, Unreal Championship 2. Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz: pomoc, nowe mapy, modyfikacje do gry, porady, wskazówki i wiele więcej!
No siemka Milo Dobrze że się tu pojawiłeś. Udzielaj się i wzbogać to forum o swoją wiedzę A co do 1vs 1 to ja musze jeszcze potrenować żeby zmierzyć się z członkiem klanu D]i[E
_________________ muore il bandito, la mafia vive!
Ja z chęcią się zmierzę lubię grać z pro ! xD grając z Miro nie szło mi najgorzej ale jak z tobą mi pójdzie... zobaczymy :D. Gorsze jest to że się trochę obawiam iż mogę dostać do 0 xD bo widziałem jak ołnisz Hello_Sweetie
Nie ma to jak grać z lepszym wiem coś o tym bo dostałem od Ciebie Lanc ale ciesze się że nie do "0" ale zawsze jakieś doświadczenie z tego pojedynku pozostało mi w głowie
Srol... Już nie raz z Tobą grałem, nie pamiętasz naszego pierwszego wspólnego meczu? Jeszcze to się działo na demie... Dostałem wiem, że do -3 (:D), ale nie wiem ile Ty miałeś - chyba coś koło 33... Ehh, to były czasy =] Ale spoko, z chęcią z Tobą zagram, wynik da tu się na stronę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum